per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Senz paraplu’s

Wie een hekel aan regen heeft, is bij Senz aan het juiste adres. Het merk ontwikkeld trendy paraplu’s die gezien mogen worden en optimale bescherming bieden tegen de regen die in Nederland maar al te vaak voorkomt. Op meer dan de helft van de dagen van het jaar valt er in Nederland een bui. Een paraplu is dan onmisbaar om droog op de plek van bestemming aan te komen. Helaas zijn niet alle paraplu’s opgewassen tegen de wind die vaak gepaard gaat met de buien. Gerwin Hoogendoorn vond dat het tijd werd om hier verandering in te brengen. In 2005 ontwikkelde hij daarom de eerste Senz stormparaplu. Deze paraplu kan gebruikt worden bij zowel regen als wind en is dan ook perfect om te gebruiken op de fiets. De eerste 10.000 exemplaren werden in 2006 op de markt gebracht en waren binnen negen dagen uitverkocht. De succesvolle start leidde tot uitbreiding van de collectie en inmiddels is het merk hard op weg om de wereld van paraplu’s te voorzien.

Trendy paraplu’s

De collectie van Senz bestaat uit diverse basismodellen die ieder seizoen in andere kleuren en prints verschijnen. Voor wie een paraplu overal mee naartoe wil nemen is een kleine paraplu ideaal. Deze zijn makkelijk op te bergen in een tas of onder de stoel in de trein. De grote paraplu’s zijn handig voor een wandeling met een vriendin, partner of hond. De paraplu’s van Senz zijn soepel in en uit te klappen en soms zelfs voorzien van een systeem wat dit automatisch doet. Erg praktisch, maar ook een lust voor het oog dankzij de diverse prints en kleuren die het merk gebruikt. Deze prints zijn perfect voor iedere vrouw die ook op regenachtige dagen graag fashionable over straat gaat. Shop bijvoorbeeld meerdere paraplu’s in diverse prints en match zo een paraplu met de outfit van de dag. Het kan allemaal met de fantastische paraplu’s van Senz.

Shop Senz paraplu’s op Tas.nl

Shop een trendy paraplu van Senz eenvoudig online op Tas.nl. Kies uit de mooiste kleuren en prints een vrolijke paraplu die van iedere regenachtige dag een feestje maakt.