per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Shabbies Amsterdam portemonnees

Het Nederlandse merk Shabbies Amsterdam is onderdeel van het bekende Fred de la Bretoniere. Beide merken maken prachtige lederwaren voor vrouwen. De tassen en portemonnees van Shabbies Amsterdam worden gemaakt van duurzaam, plantaardig gelooid leer. Dit leer is sterk en heeft een karakteristieke uitstraling die door veelvuldig gebruik alleen maar versterkt zal worden. Het sterke leer wordt gebruikt om fantastische tassen en portemonnees te ontwerpen die het beste in iedere vrouw naar boven halen.

Portemonnees

Een portemonnee is een onmisbaar accessoire voor iedere vrouw. In een portemonnee kunnen geld, pasjes en bonnetjes overzichtelijk worden opgeborgen en zo overal mee naartoe worden genomen. Een portemonnee is erg praktisch, maar kan ook prima als accessoire gebruikt worden. Dat is ook de mening van Fred de la Bretoniere, wat terug te zien is in de portemonnee collectie van Shabbies Amsterdam. Deze leren portemonnees mogen zeker gezien worden! De stoere uitstraling en de praktische indeling zijn een ideale combinatie tussen design en functionaliteit, waardoor de portemonnees ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Wie op zoek is naar een kleine portemonnee kan er ongetwijfeld een vinden in de Shabbies Amsterdam collectie. Een kleine portemonnee past in vrijwel iedere tas en soms zelfs in de zak van een jas of broek. De grotere portemonnees uit de collectie passen in ruimere tassen en kunnen zelfs als clutch gebruikt worden. Zowel de kleine als grote portemonnees kunnen prima gematcht worden met een handtas, shopper of crossbody tas uit de Shabbies Amsterdam collectie.

Shop de portemonnees van Shabbies Amsterdam op Tas.nl

Tas.nl is officieel dealer van Shabbies Amsterdam tassen en portemonnees. De portemonnee collectie van dit stoere, Hollandse merk wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd, zodat er altijd gekozen kan worden uit de nieuwste modellen en kleuren. De tijdloze ontwerpen passen bij ieder moment en kunnen meerdere seizoenen gebruikt worden. Bekijk de schitterende Shabbies Amsterdam collectie en shop een stoere portemonnee online op Tas.nl.