per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

SuitSuit: zomerse koffers

Het merk SuitSuit is opgericht door Emile Vijlbrief. Hij zorgde voor een verandering in de koffermarkt. Een koffer is tegenwoordig niet alleen een middel om persoonlijke spullen te vervoeren, een koffer mag gezien worden en dient zelfs als reisaccessoire. Het merk gelooft dat vrouwen sterke aanjagers achter deze veranderingen zijn. Daarom ontwikkeld SuitSuit koffers die speciaal voor vrouwen worden ontworpen. Bij het ontwerpen wordt aandacht besteed aan eigentijdse kleuren, trendy designs en innovatieve materialen. De combinatie van deze drie factoren heeft geleid tot het succes van SuitSuit.

Een opvallende collectie

De collectie van SuitSuit bestaat uit opvallende koffers in allerlei formaten. Wie een korte citytrip maakt, kan een vrolijke handbagage trolley shoppen uit de collectie. Ook voor langere vakanties biedt het merk genoeg keuze uit diverse kleuren, structuren en prints. Een van de meest bekende series uit de collectie is de Fabulous fifties serie. De koffers in deze serie hebben een vrolijke uitstraling die doet denken aan de jaren vijftig. Deze vintage uitstraling wordt versterkt door het gebruik van pastelkleuren. De koffers van SuitSuit worden gemaakt van sterke materialen, zoals polycarbonaat en ABS. Hierdoor kunnen de koffers tegen een stootje. Daarnaast hebben de koffers een handige indeling waardoor bagage overzichtelijk kan worden ingepakt. Dankzij het opvallende uiterlijk zijn de koffers eenvoudig terug te vinden op de bagageband, waardoor de vakantie nog eerder kan beginnen.

Shop SuitSuit koffers online op Tas.nl

Op zoek is naar een kleurrijke koffer? Neem dan een kijkje in de SuitSuit collectie op Tas.nl. Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle koffer. Shop een leuke Fabulous Fifties koffer of ga voor een exemplaar uit de andere stijlvolle series. Een keuze kunnen maken? Bestel dan de trendy koffer eenvoudig en snel op Tas.nl. Na bestelling wordt de koffer zo snel mogelijk gratis thuisbezorgd. Fijne vakantie!