per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

SuitSuit Caretta

SuitSuit is hèt modieuze koffermerk voor vrouwen. Het merk speelt volledig in op de behoeften van de vrouw en ontwerpt trendy koffers die gezien mogen worden. Een koffer van SuitSuit is meer dan een functionele oplossing voor het meenemen van bagage. Door het eigentijdse, opvallende design zijn alle items uit de collectie uiterst geschikt als mode accessoire. De koffers, tassen en andere reisaccessoires maken zowel in ontwerp als functionaliteit een verschil in de manier waarop vrouwen reizen. De opvallende collectie is verdeeld in diverse series zoals de Fabulous Fifties en Caretta. Deze en andere series worden inmiddels in meer dan 25 landen verkocht. Een ongekend, stijlvol succes. 

Caretta koffers

De Caretta koffers zijn robuust, krachtig en zien eruit om door een ringetje te halen. De Caretta collectie is vormgegeven zoals het schild van een schildpad. Het merk heeft een voorliefde voor zeeschildpadden en heeft deze verwerkt in het design van deze opvallende serie. De Carette koffers zijn gemaakt van stevig ABS. ABS is een sterk materiaal dat erg robuust is. Het materiaal heeft een wafelstructuur en zal hierdoor niet snel krassen tijdens de reis. ABS is licht van gewicht, waardoor een koffer die gemaakt is van dit materiaal sterk en licht is. De koffers met schildpadmotief bieden dan ook de perfecte balans tussen kwaliteit en design.

Shop SuitSuit Caretta koffers op Tas.nl

De koffers uit de SuitSuit Caretta serie zijn perfect voor de vrouw die graag in stijl reist. Het grote voordeel van een opvallende koffer is dat deze makkelijk terug te vinden is op de bagageband. Zo kan de vakantie nog eerder beginnen. Bekijk de veelzijdige collectie en kies uit de diverse, felle kleurtjes een favoriete koffer. De koffers zijn ook in verschillende formaten verkrijgbaar. Een handbagage trolley is bijvoorbeeld ideaal voor een citytrip. Voor langere vakanties kan er gekozen worden voor een grotere koffer. Bekijk, kies en shop de Caretta koffers van SuitSuit online op Tas.nl.