per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Suri Frey

De Duitse ontwerpster Suri Frey ontwerpt stoere tassen met een eigentijdse uitstraling. Bij het ontwerpen is aandacht voor het gebruik van kwalitatieve materialen, vakmanschap en individualiteit. De ontwerpster haalt haar inspiratie uit de kunst en vertaald dit naar eigentijdse ontwerpen. Elke serie uit de collectie heeft een unieke voering aan de binnenkant van de tassen. Hierdoor zijn de individuele series eenvoudig te onderscheiden. Het logo wordt gevormd door een kenmerkende Y, afgeleid uit de achternaam van de ontwerpster. Dankzij de kenmerkende Y op iedere tas is een Suri Frey item meteen te herkennen.

Creatieve ontwerpen

De collectie van Suri Frey is enorm veelzijdig, waardoor iedere vrouw de ideale tas kan shoppen. De handtassen, rugtassen en schoudertassen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Deze tassen bieden voldoende ruimte voor allerlei persoonlijke eigendommen. Dankzij de handige vakjes kunnen deze overzichtelijk worden opgeborgen. Wie een avondje uit gaat en geen grote tas mee wil nemen, kan ook kiezen voor een handige clutch. Alle essentials voor een avond uit passen hier perfect in. De clutches van het merk zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Wie make-up in stijl mee wil nemen kan een trendy make-up tas kiezen uit de Suri Frey collectie. Een make-up tas is ideaal voor het overzichtelijk meenemen van mascara, eyeliner, lipstick en foundation. Deze kleine tasjes passen met gemak in een handtas of koffer en zorgen ervoor dat make-up altijd bij de hand is. Ook portemonnees zijn bij Suri Frey verkrijgbaar. De portemonnees bieden voldoende ruimte voor het meenemen van pasjes en geld. Dankzij het moderne design zijn de portemonnees ook prima als fashion accessoire te gebruiken.

Shop Suri Frey online op Tas.nl

Een ruime collectie Suri Frey tassen en portemonnees is verkrijgbaar op Tas.nl. Tas.nl helpt graag bij het maken van de keuze. Door de filteropties aan de linkerzijde van de pagina te gebruiken, kan het aanbod specifieker worden gemaakt. Er kan gefilterd worden op serie, kleur, materiaal en prijsklasse. Hierdoor wordt het maken van een keuze een stuk eenvoudiger. Kan je toch niet kiezen tussen twee of drie exemplaren? Geen probleem. Het items uit de Suri Frey collectie zijn erg betaalbaar, waardoor het ook mogelijk is om meerdere items tegelijk te shoppen.