per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

The Bridge

Bij het Italiaanse The Bridge draait het allemaal om uitmuntende kwaliteit en vakmanschap. Al sinds de jaren zestig worden de tassen en accessoires uit deze prestigieuze collectie met de hand gemaakt in het Italiaanse Scandicië Firenze. Hiervoor wordt alleen het beste kalfsleer gebruikt. De tassen van The Bridge zijn te herkennen aan de kenmerkende kleur ‘Marrone’. Deze kleur is terug te zien in de gehele collectie en is uiterst stijlvol. Door de combinatie van het hoogwaardige leer, de kenmerkende kleur en het vakmanschap, weet The Bridge constant collecties te creëren die uiterst elegant zijn.

Italiaanse kwaliteit

De uitmuntende collectie van The Bridge bestaat uit diverse items die voor zowel dames als heren geschikt zijn. Een tas van dit exclusieve merk is een echte must-have voor wie van luxe houdt en dit graag wil uitstralen tijdens dagelijkse bezigheden. Voor dames heeft het merk prachtige handtassen, shoppers, portemonnees en kleinere tassen in de collectie zitten, allemaal uitgevoerd in het kenmerkende Marrone. Ook heren kunnen bij dit merk terecht voor een smaakvolle portemonnee of chique aktetas. De zakelijke tassen van dit merk passen perfect bij de succesvolle zakenman of -vrouw. Dankzij het sterke leer gaat een tas van The Bridge jarenlang mee, ook bij dagelijks gebruik. Door een tas van dit bijzondere merk dagelijks te gebruiken, wordt deze zelfs alleen maar mooier. En dagelijks gebruik is geen enkel probleem met de elegante en comfortabele tassen van The Bridge.

Koop een tas van The Bridge op Tas.nl

Op Tas.nl is een uitgebreide collectie van The Bridge te vinden. Kies een de mooiste tas uit de collectie die perfect bij je past en ervaar zelf het luxe gevoel van deze Italiaanse tassen en accessoires. Een tas van The Bridge is zeker de investering waard. Het duurzame leer zorgt ervoor dat een item uit de collectie jarenlang met plezier gebruikt kan worden. Om nog langer van dit exclusieve product te kunnen genieten, is het belangrijk om het leer goed te onderhouden. Vragen over het leeronderhoud? Neem dan contact op met de klantenservice van Tas.nl. Ook vragen over producten of over een bestelling kunnen door onze klantenservice worden beantwoord.