per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Tumi Alpha Bravo

De Tumi Alpha Bravo collectie is een casual tassen collectie van het prestigieuze merk Tumi. Het Amerikaanse merk heeft al jarenlang ervaring met het produceren van exclusieve reisbagage, accessoires en tassen. Uitstraling, kwaliteit en comfort staan dan ook centraal bij het merk. Ieder product doorstaat 30 unieke testen voordat het in de collectie wordt opgenomen. Daarnaast bedenkt het merk slimme oplossingen voor dagelijkse problemen. Zo kan Tumi klanten verzekeren van een kwalitatief product dat jarenlang met plezier gebruikt kan worden.

Alpha Bravo tassen

De Alpha Bravo collectie van Tumi bestaat uit casual laptoptassen die uiterst geschikt zijn voor dagelijks gebruik naar werk of school. De tassen kunnen ook perfect gebruikt worden als handbagage tas tijdens het reizen. De Alpha Bravo tassen worden gemaakt van ballistisch nylon. Dit nylon is ultrasterk en werd oorspronkelijk ontwikkeld om soldaten te beschermen tegen rondvliegende scherven en puin. Omdat het materiaal niet sterk genoeg was om te beschermen tegen kogels, werd het al snel vervangen door Kevlar en andere materialen. Ballistisch nylon wordt tegenwoordig veel gebruikt voor het maken van tassen, motorkleding, politieriemen en horlogebanden. Dit nylon soort is moeilijk te verven, waardoor tassen die gemaakt zijn van het materiaal vaak zwart of donker gekleurd zijn. Dit is terug te zien in de Alpha Bravo collectie. Deze collectie bestaat uit laptoptassen in allerlei soorten en maten. Compacte, comfortabele rugzakken worden afgewisseld met klassieke schoudertassen. In de tassen is precies genoeg ruimte voor een laptop, documenten en andere zakelijke of persoonlijke items. Dit maakt een Alpha Bravo tas van Tumi perfect voor iedere dag.

Tumi Alpha Bravo tassen op Tas.nl

Een Alpha Bravo tas van Tumi is een aankoop die een leven lang meegaat. De uitmuntende kwaliteit en het tijdloze design zorgen voor een product dat langdurig gebruikt kan worden. De tassen worden gemaakt van sterk nylon en zijn afgewerkt met stijlvolle, leren details. Bekijk deze casual, moderne collectie online op Tas.nl. De aanschaf van een Tumi tas is een aankoop die zeker niet betreurd zal worden!