loading
Spikes & Sparrow Tassen

Spikes and Sparrow Tassen

Bij de tassen van Spikes and Sparrow hoort een ruige uitstraling waarbij vaak verschillende kleuren in leer worden gecombineerd. Het unieke aan dit merk is dat de Spikes and Sparrow tassen toch geschikt zijn om bijvoorbeeld zakelijk te gebruiken. Je geeft met een tas van Spikes and Sparrow een statement af. Ruig en avontuurlijk maar ook zakelijk. Een Spikes and Sparrow tas kopen doe je omdat je houdt van kwaliteit die betaalbaar is. 

De Spikes and Sparrow tassen veranderen ieder seizoen op subtiele wijze. Tweemaal per jaar vind je bij Tas.nl de nieuwe collectie van het merk. De meeste modellen zijn online alleen in onze webshop te vinden.

Bij Spikes and Sparrow tassen vind je een breed assortiment leren tassen. Je kunt bij dit merk terecht voor een kleine crossover 'citybag' om wat waardevolle spullen in mee te nemen maar je kunt bij Spikes and Sparrow ook een volledig uitgerustte leren aktetas kopen. In dit laatste geval beschikt de tas vaak over een laptopvak, vakken voor documenten en organizervakjes. Vaak kun je de tas dragen aan de handvatten of om je schouders met een lange schouderband.

Subtiele vernieuwing is wat Spikes and Sparrow tassen het beste omschrijft. Het merk voert ieder seizoen kleine aanpassingen door in de collecties en de modellering van de tassen. Er wordt daarbij goed ingespeeld op de modetrends. Deze komen op subtiele wijze terug in de ontwerpen. De basis blijft een sterke leren tas, gemaakt van stoer leer.

Bestel je Spikes and Sparrow tas online op Tas.nl

Word je helemaal blij van de collectie Spikes and Sparrow tassen? Bestel je nieuwe Spikes and Sparrow tas dan online bij Tas.nl. Je vindt bij ons een grote collectie. Daarnaast verzenden wij je bestelling gratis en kun je deze binnen 30 dagen weer aan ons terug sturen. Mocht er iets mis gaan met je Spikes and Sparrow tas, neem ook dan gerust even contact met ons op. Wij kunnen ook de garantie van jouw Spikes and Sparrow tas volledig afhandelen.