per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Chesterfield portemonnees

Op zoek naar een leren portemonnee? Bekijk dan de portemonnees van Chesterfield. Dit Engelse merk is voornamelijk bekend van de klassieke Chesterfield banken, die in 1770 voor het eerst verschenen. De zitmeubels stonden symbool voor Engelse upper class, kwaliteit en tijdloze stijl. Als snel werden deze leren banken enorm succesvol. Dit leidde tot uitbreiding van de collectie. Hetzelfde upper class gevoel en de tijdloze stijl van toen zijn verwerkt in een prachtige accessoirelijn. Deze bestaat onder andere uit stoere, leren tassen en portemonnees voor zowel heren als dames.

Leren portemonnees

De portemonnees van Chesterfield worden gemaakt van hoogwaardig leer. Dit leer is afkomstig van kwalitatieve runderhuiden. Deze worden gelooid, waarna alleen de bovenste laag van de huid gebruikt wordt. Deze toplaag wordt ook wel volnerf leer genoemd. Volnerf leer is van de beste kwaliteit en heeft een robuuste, authentieke uitstraling. Het leer is levendig en heeft karakter. Naarmate de portemonnee veelvuldig gebruikt wordt, zal deze dan ook steeds karakteristieker worden. De portemonnees van Chesterfield zijn dan ook uiterst geschikt voor dagelijks gebruik. De collectie bestaat uit diverse exemplaren voor heren, maar ook uit unisex portemonnees. De klassieke Engelse stijl is verpakt in een modieus jasje, wat zorgt voor een tijdloze look. Details zoals metalen ritsen, knopen en studs dragen bij aan de stoere uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een populair billfold model. Dit model past in vrijwel iedere broek- of jaszak en heeft genoeg ruimte voor het meenemen van briefgeld, pasjes en muntgeld. Daarnaast zijn er diverse ruimere exemplaren verkrijgbaar. Ook kan er gekozen worden uit verschillende, tijdloze kleuren zoals zwart, cognac of bruin. Zo kan iedereen een leren portemonnee shoppen uit de collectie van The Chesterfield Brand.

Shop Chesterfield portemonnees op Tas.nl

Tas.nl is officieel dealer van de leren Chesterfield portemonnees. Deze portemonnees worden met de hand gemaakt in gecertificeerde fabrieken in India. Het merk ziet erop toe dat de werk- en leefomstandigheden van de arbeiders goed zijn. Door hen te voorzien van een eerlijk loon en goede werkomstandigheden kunnen deze vakmensen bouwen aan hun toekomst. Het aanschaffen van een Chesterfield portemonnee draagt dan ook bij aan een betere leefomgeving. Bekijk dan ook gerust de collectie portemonnees van The Chesterfield Brand en bestel een exemplaar naar keuze op Tas.nl.