per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

DSTRCT

DSTRCT is een Nederlands merk dat ambachtelijk te werk gaat bij het ontwerpen van tassen. De roots van het merk liggen in Brabant, de provincie die in de negentiende eeuw het hart was van de leerlooierij. De aanwezigheid van stromend water, voldoende vee voor de leerhuiden en eikenschors dat gebruikt werd tijdens het leerlooien maakte Brabant populair onder de leerbewerkers. Inmiddels worden de DSTRCT tassen niet meer in Brabant gemaakt, maar in gecertificeerde fabrieken in India. Het merk vindt het belangrijk dat de arbeiders in de fabrieken onder goede omstandigheden hun werk kunnen doen en houdt tegelijkertijd de kwaliteit van de productie scherp in de gaten.

Tassen en laptoptassen

De collectie  van DSTRCT bestaat voornamelijk uit laptoptassen of tassen die geschikt zijn om iedere dag mee te nemen naar het werk. Deze tassen worden gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze jarenlang met plezier gebruikt  kunnen worden. Mede dankzij dit leer hebben de tassen een authentieke uitstraling. Het merk besteedt veel zorg aan het ontwerpen van de collectie, waardoor er ook aandacht is voor de praktische kant van de portemonnees en tassen. De businesstassen van het merk hebben bijvoorbeeld diverse vakken voor het meenemen van een notitieboek, laptop, pennen en andere zakelijke benodigdheden. Ook een smartphone kan veilig worden opgeborgen in het speciaal daarvoor bestemde telefoonvak. Zo biedt het merk voor iedere zakenman of -vrouw de ideale tas die een praktische indeling en een prachtige uitstraling heeft. In stijl naar het werk gaan is met een tas van dit merk wel heel eenvoudig.  

Shop de DSTRCT collectie op Tas.nl

Een diverse collectie DSTRCT tassen is verkrijgbaar op Tas.nl. De stoere laptoptassen en aktetassen van het merk zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren, waardoor zowel heren als dames het perfecte exemplaar kunnen shoppen dat iedere dag gebruikt kan worden. Door de tas van DSTRCT veel te gebruiken, zal deze uiteindelijk alleen maar mooier en authentieker worden dankzij het hoogwaardige leer. Kies dus voor kwaliteit in een smaakvol jasje en bestel de tas naar keuze op Tas.nl.