per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Eastpak rugtassen

Al sinds 1952 maakt Eastpak stevige rugzakken van uitzonderlijke kwaliteit. Deze kwaliteit staat al sinds jaar en dag hoog in het vaandel bij het merk. Dat moet ook wel, want de eerste rugzakken en duffle bags maakte het merk voor het Amerikaanse leger. Ruim twintig jaar later ontdekte de zoon van de producent dat de tassen die voor de militairen bedoeld waren ook gebruikt worden op de Amerikaanse universiteiten. Hij overtuigde zijn vader om een speciale rugtas te ontwikkelen voor het meenemen van de grote hoeveelheid boeken die studenten mee moesten nemen. Zo werd de Eastpak Padded Pak’r ontwikkeld, een rugzak die al snel razend populair werd. Nog steeds is deze rugzak een van de best verkochte rugzakken van het merk en symbool voor de uitstekende kwaliteit van de items  uit de collectie. Overtuigd van de goede kwaliteit van hun producten geeft het merk op het grootste gedeelte van het assortiment 30 jaar garantie. Zo is de consument verzekerd van een goede tas die jarenlang met plezier gebruikt kan worden.

Kleurrijk en sterk

Het veelzijdige assortiment van Eastpak bestaat uit rugzakken in allerlei soorten en maten. Het merk wil met zijn producten iedereen de vrijheid bieden om het avontuur van iedere dag aan te gaan met een tas die bij hem of haar past. Om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken, zorgt het merk er ieder seizoen voor dat nieuwe prints en kleuren worden toegevoegd aan de bestaande klassiekers in de collectie. Hierdoor is er voor iedereen een leuke tas te vinden met een print of in een neutrale kleur. Natuurlijk denkt het merk ook aan de kwaliteit van hun producten en worden de meeste tassen van ultrasterk polyester gemaakt dat wel tegen een stootje kan. Hierdoor kan een rugzak van Eastpak dagelijks gebruikt worden zonder dat deze snel versleten is. Met dit dagelijkse gebruik in het achterhoofd houdt het merk ook rekening met het meenemen van moderne apparatuur zoals laptops en tablets. Hoewel deze gadgets een backpack zwaarder kunnen maken, hoeft niemand in te leveren op draagcomfort. De schouderbanden zijn namelijk gevoerd en in lengte verstelbaar, zodat de rugzakken altijd comfortabel te dragen zijn, wat er ook in zit. Zo zijn de Eastpak rugzakken perfect voor het avontuur wat iedere dag brengt.

Shop de avontuurlijke Eastpak collectie op Tas.nl

Shop de perfecte Eastpak tas voor naar school, werk, een festival of citytrip bij Tas.nl. In de collectie van Tas.nl is er ruime keuze uit backpacks, etuis, make-uptassen, portemonnees en heuptassen van dit bekende merk. Bestel dus snel de Eastpak tas naar keuze en ga op avontuur.