per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Fjällräven: sportief en praktisch

Het merk Fjällräven is in het jaar 1960 opgericht door Åke Nordin. Hij ontwikkelde een houten frame voor de inmiddels bekende, robuuste rugzakken. Hout is sterk en minder belastend voor het milieu dan aluminium. Duurzaamheid staat sinds het begin centraal bij Fjällräven. Het merk wil mens, natuur en dier met respect behandelen en is daarom actief bezig met het verbeteren van het productieproces. Door het maken van strenge afspraken met leveranciers en producenten en het uitvoeren van strenge controles, wil het merk hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk maken. Zo streeft Fjällräven elke dag opnieuw naar een stukje wereldverbetering.

De Fjällräven Kånken: een iconische klassieker

Het vrijwel meest bekende model van Fjällräven is de Kånken. Deze iconische rugtas is sinds het ontstaan in 1978 bijna niet veranderd. Een kleine verandering is het toegevoegde laptopvak waardoor de Kånken moeiteloos aansluit bij hedendaagse vereisten voor dagelijks gebruik. Dagelijks gebruik wordt vergemakkelijkt doordat de rugzak bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Regendruppels dringen niet door tot de inhoud van de tas dankzij de speciale milieuvriendelijke wax die het merk gebruikt om de Kånken te coaten.  Dankzij de waterafstotende functie en het iconische design is de rugzak is populair bij verschillende generaties. Inmiddels is het bekende model verkrijgbaar in verschillende formaten.  

Shop de Kånken en andere Fjällräven rugzakken op Tas.nl

Een Fjällräven rugzak is een bewuste keuze die goed is voor jezelf, dieren en de natuur. De duurzame rugtassen zijn gemaakt met comfort in gedachten en zijn vaak multifunctioneel. Zo zijn bepaalde modellen bijvoorbeeld voorzien van een uitneembaar zitmatje dat ideaal is voor een outdoor-avontuur of festival. Het merk houdt rekening met ergonomie en zorgt ervoor dat de rugzakken de rug zo min mogelijk belasten. Het praktische gecombineerd met een unieke uitstraling en de eerlijke manier van produceren, maakt een Fjällräven tas een aankoop voor het leven. Kies uit de vele rugzakken of ga voor een shopper, reistas of schooltas. Voor iedereen is er wel een ideale Fjällräven tas verkrijgbaar bij Tas.nl