per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Kipling tassen: duurzaam en sterk

Het merk Kipling is in 1987 opgericht door drie bevriende Antwerpse ontwerpers. De naam van het merk is gebaseerd op de naam van de auteur van het bekende Jungle Book; Rudyard Kipling. Het vrolijke avontuur van Mowgli die in de jungle opgroeit komt goed overeen met de avontuurlijke, speelse uitstraling van het Kipling assortiment. Het speelse element komt terug in het inmiddels beroemde Kipling-aapje dat eigenwijs aan elke tas bungelt. Dit harige aapje werd al snel een icoon en is inmiddels in diverse varianten aanwezig als kenmerkend detail van de Kipling collectie.  Deze collectie bestaat uit sterke nylon tassen die inmiddels in meer dan 65 landen verkocht worden. Dankzij de vrolijke uitstraling en de goede kwaliteit is het merk voornamelijk populair bij vrouwen en kinderen, Daarnaast is de verhouding tussen prijs en kwaliteit erg aangenaam.

Vernieuwende ontwerpen, dezelfde Kipling kwaliteit

Hoewel Kipling al jarenlang succesvol is, blijft het merk innoveren. Sinds het jaar 2006 werkt Kipling regelmatig samen met allerlei ontwerpers. Het merk wil jonge ontwerpers de kans geven om hun talent te laten zien aan de wereld en heeft op deze manier al met velen samengewerkt om vernieuwende designs op de markt te brengen. De kwaliteit van de producten is echter nooit veranderd. Wie een Kipling product koopt, is verzekerd van een item dat jarenlang met plezier gebruikt kan worden.

Een uitgebreid Kipling assortiment op Tas.nl

De collectie van Kipling is enorm veelzijdig. Voor kinderen en studenten heeft het merk ideale schooltassen die genoeg ruimte bieden aan alle benodigde schoolspullen. Wie naar school gaat, heeft natuurlijk een etui nodig voor het opbergen van pennen, stiften en potloden. Ook etuis zijn daarom opgenomen in het assortiment. Daarnaast heeft Kipling tassen die meegenomen kunnen worden naar het werk. Deze tassen bieden ruimte aan een laptop, documenten en allerlei andere zakelijke benodigdheden. Vrouwen die op zoek zijn naar een stevige tas kunnen kiezen uit diverse schoudertassen en handtassen. Door het sterke nylon en de praktische indeling zijn deze damestassen ideaal voor dagelijks gebruik. Ook reizigers kunnen bij het merk terecht voor handige reistassen, koffers en toilettassen. Al deze producten met een kenmerkende Kipling-look zijn verkrijgbaar bij Tas.nl. Bestel een tas van dit bekende merk en ga op avontuur!