per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Samsonite

Samsonite werd in 1910 opgericht door Jesse Shwayder. Shwayder Trunk Manufacturing Company produceerde sterke koffers voor de upper class. Een van deze koffers kreeg de naam Samson, wat de basis legde voor de huidige merknaam Samsonite. Inmiddels is het merk al jarenlang dé marktleider op het gebied van innovatieve en kwalitatieve reisbagage. Het merk produceert al meer dan een eeuw de sterkste koffers en tassen. De kennis die in al deze jaren is ontwikkeld wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om consumenten te voorzien van innovatieve, sterke tassen en koffers die voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen en trends. De tassen en reistassen voor dagelijks gebruik van Samsonite zijn te vinden op Tas.nl.

Reisbagage

De Samsonite collectie op Tas.nl bestaat uit diverse tassen en accessoires. In de categorie reisbagage zijn diverse stevige weekendtassen en toilettassen van het merk te vinden. Deze tassen worden gemaakt van diverse materialen die bij het doel van het gebruik passen. De duffle bags van het merk zijn bijvoorbeeld gemaakt van stijlvol leer, waardoor ze prima gebruikt kunnen worden voor een zakelijke trip. De toilettassen zijn gemaakt van handige materialen die eenvoudig te reinigen zijn. Door middel van diverse opbergvakken zijn toiletartikelen overzichtelijk op te bergen en overal mee naartoe te nemen. Gebruiksgemak staat hoog in het vaandel bij Samsonite. De artikelen in het reisbagage segment zijn dan ook erg praktisch en hebben een minimalistisch, tijdloos design.

De tassencollectie

De tassen van Samsonite hebben een stoere, zakelijke uitstraling en zijn voornamelijk gericht op de mannelijke consument. De mannelijke items uit de collectie zijn sterk en praktisch en bieden voldoende ruimte aan een laptop, zakelijke documenten en persoonlijke items. Zo zijn er bijvoorbeeld praktische laptop rugzakken en stijlvolle laptop schoudertassen te vinden die prima passen in een zakelijke omgeving. Ook voor dames heeft Samsonite diverse series ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is de Karissa serie die bestaat uit shoppers en kleinere schoudertassen met een vrouwelijke uitstraling. Deze elegante tassen passen in de garderobe van iedere vrouw. Er is ook een zakelijke variant van deze serie, genaamd Karissa Biz. Deze collectie maakt het voor iedere vrouw mogelijk om in stijl naar het werk te gaan. Door in te spelen op de wensen van een breed publiek kan Samsonite iedereen een tas bieden die bij hem of haar past.

Shop Samsonite reisbagage en tassen op Tas.nl

De Samsonite collectie op Tas.nl is zo uitgebreid dat zowel mannen als vrouwen voor diverse gelegenheden een tas kunnen kopen. De reisbagage items zijn de ideale metgezel voor iedere reis. De tassen zijn juist weer erg geschikt om iedere dag te gebruiken. Shop ook handige make-up tasjes en paraplu’s van dit toonaangevende merk eenvoudig online op Tas.nl.