per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Senz paraplu's

Al eeuwenlang worden paraplu’s gebruikt als bescherming tegen de regen. Helaas biedt de traditionele paraplu geen bescherming tegen harde wind. Dit ondervond Gerwin Hoogendoorn ook, en hij besloot de perfecte paraplu tegen harde wind te ontwikkelen. Toen hij eenmaal het ontwerp had afgemaakt, werd het eerste prototype gemaakt op de naaimachine van zijn oma. Zo werd in 2005 de eerste Senz stormparaplu ontwikkeld. De eerste 10.000 stuks werden op de markt gebracht in 2006. Deze waren binnen negen dagen uitverkocht. Een stormachtig begin, maar wel enorm succesvol. Inmiddels is het merk actief in West-Europa, Noord-Amerika en Azië en is het bezig om de wereld te veroveren.

Handig en trendy

De Senz paraplu’s zijn perfect voor het Nederlandse klimaat. In ons land regent het op meer dan de helft van de dagen per jaar, waardoor een paraplu een onmisbaar accessoire is. De Senz paraplu’s bieden bescherming op een regenachtige dag, zelfs als het hard waait. Hierdoor zijn ze ook ideaal om mee te nemen op de fiets. De paraplu’s kunnen tegen windkracht tien en worden uitgebreid getest voordat ze in de collectie worden opgenomen. Deze collectie bestaat uit paraplu’s in diverse formaten en modellen. Een grote paraplu is eenvoudig mee te nemen in de kofferbak van de auto en ideaal voor een wandeling met de hond. Een kleiner exemplaar is ideaal voor wie bijvoorbeeld met het openbaar vervoer reist. De kleine varianten passen met gemak in een tas en zijn hierdoor altijd bij de hand. Daarnaast zijn de paraplu’s verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Hierdoor kunnen er ook meerdere paraplu’s geshopt worden om zo af te wisselen tussen kleuren en prints. Zo heb je bij iedere outfit een bijpassende paraplu. Erg functioneel, maar ook nog eens zeer trendy.

Nooit meer natregenen met een Senz paraplu geshopt op Tas.nl

Geen zin om nat te regenen? Koop dan vandaag nog een trendy Senz paraplu op Tas.nl. De uitgebreide collectie maakt het voor iedereen mogelijk om een favoriet exemplaar te kiezen. Shop dus snel een eigentijds exemplaar naar keuze. De bestelling wordt zo snel mogelijk gratis thuisbezorgd. Laat de regen maar komen!