per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Vans

Het Amerikaanse merk Vans verovert sinds 1966 de wereld met sportieve sneakers. Hoewel het merk van de Nederlandse oprichters Van Doren zich eerst richtte op het maken van schoenen, biedt Vans inmiddels een complete lifestyle collectie voor jong en oud. Onderdeel van deze collectie zijn schoenen, kleding en stoere tassen die het casual, eigentijdse imago van het merk perfect laten zien. De rugtassen van Vans zijn dan ook uiterst populair als schooltas.

Stoere schooltassen

Vans staat al sinds het begin voor kwaliteit, origineel, urban design en comfort. De rugtassen van het merk combineren deze factoren op een ideale manier, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Veel schooltassen hebben niet alleen ruimte voor boeken of schriften, ook laptops kunnen veilig worden meegenomen in diverse modellen. Kies voor een klassieke look met een zwarte rugzak of ga voor een vrolijke print, vrouwelijk roze of tijdloos grijs. Veel designs van Vans zijn al jarenlang geïnspireerd op de heersende streetstyle. Door de veelzijdigheid van de collectie kan iedere scholier een handige rugtas uitkiezen die bij hem of haar past. Dankzij de goede kwaliteit van de polyester tassen zijn ze ook geschikt voor een actieve dag in de buitenlucht. Een lunchpakket en wat drinken passen met gemak in het hoofdvak en kleine items zoals een telefoon en sleutels passen prima in een voor- of zijvak. Voor ieder avontuur staat de Vans rugtas klaar om te worden meegenomen!

Shop de Vans collectie online

De Vans collectie is uiteraard verkrijgbaar op Tas.nl. Bekijk de verschillende modellen, prints en kleuren en kies hieruit de ultieme favoriet. Met een rugtas van Vans kunnen scholieren zorgeloos naar school. Hoewel de collectie hoofdzakelijk uit rugtassen bestaat, heeft Tas.nl ook enkele heuptassen van Vans in het assortiment. Deze zijn erg handig voor een festival of een sportieve wandeling. Bekijk de collectie en vindt een Vans item dat naadloos aansluit op de persoonlijke wensen. Bestel het item naar keuze online op Tas.nl.