per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Berba portemonnees

Het merk Berba werd opgericht door Ruud Kuckelkorn, die zijn bedrijf vernoemde naar zijn kinderen Berry en Bas. Al sinds 1974 is Berba bezig met de productie van portemonnees van zacht, soepel leer.  Het royale gebruik van soepel leer en de zorgvuldige afwerking van ieder item zorgde destijds voor de groei van het Nederlandse merk en zijn nog steeds kenmerkend voor het merk. De portemonnees van Berba mogen dan ook zeker gezien worden en zijn tegelijkertijd uiterst praktisch. Dit maakt een portemonnee van het Nederlandse merk perfect voor dagelijks gebruik.

Elegante portemonnees

Een portemonnee is een praktisch accessoire voor het meenemen van geld, pasjes en bonnetjes. Maar de portemonnees van Berba zijn meer dan dat. Deze prachtige portemonnees zijn namelijk echte eyecatchers die ook als fashion accessoire kunnen worden gebruikt. Enkele modellen uit de collectie zijn voorzien van een telefoonvak en een polsbandje, waardoor ze ook als stijlvolle clutch kunnen worden gebruikt tijdens een dag in de stad of een avond uit. Deze ruime ziparound modellen zijn uiterst populair en hebben genoeg ruimte voor het meenemen van pasjes van al je favoriete winkels. Uiteraard heeft Berba ook compacte modellen die in vrijwel iedere handtas passen. De portemonnees zijn afgewerkt met biesjes die zorgen voor een kenmerkende look en extra stevigheid. Kies uit de diverse modellen een passend exemplaar in een favoriete kleur. Het merk maakt veelvuldig gebruik van kleuren zoals groen, geel, zwart en koraal. Dit maakt een portemonnee van het merk uit duizenden te herkennen.

Shop Berba portemonnees op Tas.nl

Bij Berba draait het niet alleen om looks, ook functionaliteit is uiterst belangrijk. De portemonnees bieden dan ook de optimale gebruikservaring in een stijlvol jasje. Shop een item uit de collectie van dit Nederlandse merk en ervaar zelf de kwaliteit van een Berba portemonnee. De collectie is verkrijgbaar op Tas.nl.