per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Castelijn & Beerens

Het merk Castelijn & Beerens is in 1945 opgericht door Walter Castelijn en Marinus Beerens. Samen startten zij de productie van tassen, riemen en conferentiemappen. Alle producten werden van hoogwaardig leer gemaakt, waardoor het merk al snel een goede reputatie kreeg. Inmiddels drie generaties later is het bedrijf nog steeds in handen van de familie Beerens. Ook nu worden alleen de beste leerhuiden zorgvuldig uitgekozen voor het maken van de lederwaren. Mede dankzij dit strenge selectieproces kan de kwaliteit van een Castelijn & Beerens tas of portemonnee gegarandeerd worden. Daarnaast heeft de nieuwe generatie de technieken van het leer bewerken overgenomen van de oude generaties, zodat de kwaliteit constant blijft. Hierdoor is zowel de nieuwe als terugkerende klant verzekerd van een tas met een kwaliteit zoals hij of zij gewend is van het merk.

Met liefde gemaakt: Castelijn & Beerens tassen en portemonnees

De Castelijn & Beerens collectie bestaat onder meer uit prachtige zakentassen met functionele vakken voor documenten en laptops. Daarnaast maakt Castelijn & Beerens goede portemonnees in de kenmerkende kleuren van het merk. Dit zijn de kleuren zwart, donkerbruin en cognac. Voor de zakenman of zakenvrouw bevat het assortiment handige schrijfmappen waarin er gedacht is aan een notitieblok, pennenhouder en verschillende vakjes voor pasjes en visitekaartjes. Zo is het erg eenvoudig om alle werkbenodigdheden bij de hand te hebben en ook nog eens stijlvol op een zakelijke afspraak of een werkgerelateerd diner te verschijnen.

Castelijn & Beerens lederwaren online kopen op Tas.nl

Zowel de grote als de kleine lederwaren van Castelijn & Beerens zijn verkrijgbaar bij Tas.nl. De collectie van dit merk op Tas.nl bestaat uit diverse smaakvolle tassen en handige portemonnees die met passie voor leer gemaakt worden. Shop een item van dit merk en wees verzekerd van een product dat origineel en zorgvuldig gemaakt is en dat jarenlang met plezier gebruikt kan worden.