per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Castelijn & Beerens

Het Nederlandse merk Castelijn & Beerens werd in 1945 opgericht door Walter Castelijn en Marinus Beerens. Samen maken zij van de mooiste leersoorten prachtige tassen, conferentiemappen en riemen. De uitmuntende kwaliteit van de lederwaren vormde de basis voor de uitstekende reputatie die het duo kreeg. Deze reputatie wordt nu ruim drie generaties later nog steeds onderhouden. De jarenlange kennis en het vakmanschap is van generatie op generatie doorgegeven, waardoor de kwaliteit en exclusieve uitstraling constant is gebleven.

Luxe laptoptassen voor hem en haar

De laptoptassen van Castelijn & Beerens worden met passie gemaakt en zorgvuldig afgewerkt. Deze zorgvuldigheid is terug te zien in de verfijnde details, zoals gespen en stiksels. In combinatie met de luxe Italiaanse leersoorten die het merk gebruikt zorgen de zorgvuldig aangebrachte details voor een luxe uitstraling. Dit maakt de laptoptassen perfect voor een zakelijke omgeving, maar kunnen ook prima buiten werktijd om gebruikt worden als stijlvolle schouder- of rugtas. Bij het ontwerpen van de laptoptassen is aan alles gedacht. Het interieur van de tassen biedt bescherming aan een laptop en/of tablet dankzij het gewatteerde laptopvak. Andere zakelijke en persoonlijke eigendommen kunnen georganiseerd worden opgeborgen in de daarvoor bestemde opbergvakken. Wie op de fiets of met het openbaar vervoer naar het werk gaat kan kiezen voor een laptop rugzak uit de collectie, omdat de rugzakken praktisch zijn om mee te nemen. Daarnaast zijn er diverse aktetassen en laptop schoudertassen in de collectie die qua stijl goed passen bij een zakenman. Ook aan de carrière vrouw heeft Castelijn & Beerens gedacht. Voor dames die graag een elegante business tas meenemen naar het werk heeft het merk diverse modellen in de collectie die inspelen op deze wens. De damestassen zijn eenvoudig te herkennen aan de vrouwelijke uitstraling. Castelijn & Beerens laptoptassen bieden op deze manier de ideale balans tussen design en functionaliteit.

Castelijn & Beerens laptoptassen op Tas.nl

De prachtige en functionele laptoptassen van Castelijn & Beerens zijn verkrijgbaar op Tas.nl. Bij het kiezen van een tas is het goed om te letten op het formaat laptop dat in de tas past. Zoek het formaat laptop op of meet het eenvoudig op met een meetlint, zodat de laptop ook altijd in de gekozen laptoptas past. Het formaat laptop is eenvoudig te filteren met behulp van de filteropties aan de linkerzijde. Daarnaast is het mogelijk om te filteren op geslacht, de eigenschappen van de tas en de gewenste prijsklasse. Het kiezen en bestellen van een Castelijn & Beerens laptoptas op Tas.nl wordt zo wel heel eenvoudig.