per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Claudio Ferrici

Het Italiaanse merk Claudio Ferrici is in 1985 opgericht en is sindsdien een toonaangevend merk in de lederwarenbranche. Met het speciale Italiaanse leer worden tassen en portemonnees gemaakt die het dagelijks leven van vrouwen een stukje makkelijker maakt. De vrouw staat dan ook centraal bij alle ontwerpen die het merk maakt, in de hoop haar zelfvertrouwen te boosten met behulp van een prachtige, stoere tas of portemonnee. Om dit te realiseren, combineert het merk al jaren stijl en verfijning met prachtige leersoorten waardoor ieder product een eigen unieke uitstraling krijgt. Het hoogwaardige leer dat veelvuldig gebruikt wordt, draagt bij aan deze prachtige uitstraling en staat garant voor kwaliteit. Als het leer goed onderhouden wordt, kan een item uit de collectie van dit merk een leven lang meegaan. Zo is de aankoop van een Claudio Ferrici tas ook nog eens een slimme investering.

Leren tassen en portemonnees

De collectie van Claudio Ferrici bestaat uit prachtige tassen in diverse modellen, waaronder diverse smaakvolle businesstassen, clutches, handtassen, make-uptassen en natuurlijk ook portemonnees in bijpassende kleuren. Kleuren als zwart, donkerblauw en diverse tinten bruin worden gebruikt voor het maken van de tassen en portemonnees. Bovendien heeft Claudio Ferrici ook enkele exemplaren in een prachtig warme kleur rood in de collectie. Doordat de tassen van echt leer worden gemaakt en bewerkt worden met natuurlijke kleurstoffen en oliën, zijn geen twee tassen gelijk in kleur. Hierdoor is iedere vrouw verzekerd van een uniek product met een tijdloze uitstraling.

Shop de tijdloze Claudio Ferrici collectie op Tas.nl

Een grote collectie Claudio Ferrici tassen en portemonnees is verkrijgbaar bij Tas.nl. Deze collectie wordt met zorg samengesteld en regelmatig vernieuwd of aangevuld, waardoor iedere vrouw altijd kan kiezen uit de nieuwste modellen. Shop dus vandaag de tas naar keuze nog op Tas.nl en geniet van de uitstekende kwaliteit van een Claudio Ferrici tas of portemonnee.