per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Piquadro laptoptassen

Marco Palmieri is het brein achter het Italiaanse merk Piquadro dat in 1987 werd opgericht. In die tijd produceerde het kleine bedrijf exclusieve lederwaren voor prestigieuze Italiaanse lederwaren bedrijven. Ruim tien jaar later, in 1998, besluit het merk om als zelfstandig merk verder te gaan en te focussen op design, functionaliteit en technologie. Deze drie factoren onderscheiden het merk nog steeds van de rest van de markt en dragen bij aan het steeds groeiende succes van Piquadro. Het merk maakt fraaie tassen voor diverse doeleinden, waaronder sterke en stijlvolle laptoptassen die erg populair zijn.

Stijlvol op stap met een laptop

De leren laptoptassen van Piquadro zijn perfect voor de zakenman of -vrouw die graag in stijl naar het werk gaat en tegelijkertijd alle zakelijke benodigdheden overzichtelijk mee wil nemen. Het merk maakt gebruik van prachtige leerhuiden die een authentieke en tijdloze uitstraling geven aan iedere laptoptas. Het merk speelt in op de constant veranderende behoeften van de consument en maakt ook laptoptassen die ruimte bieden aan zowel een laptop als tablet, of alleen aan een tablet. Kies bijvoorbeeld voor een ruime laptop schoudertas waar de laptop en tablet prima in passen of stop een tablet in een kleine schoudertas die makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Wie op de fiets of met het openbaar vervoer naar het werk gaat kan ook kiezen voor een praktische leren laptop rugzak die makkelijk te vervoeren is op de rug. Enkele laptoptassen uit de collectie zijn zelfs uit te breiden met een rits, zodat er eventueel nog meer documenten kunnen worden meegenomen. De functionaliteit en aandacht voor moderne technologie is verpakt in een stijlvol design. De ontwerpen worden dan ook regelmatig afgewerkt met opvallende details zoals blauwe lijnen, opvallende stiksels en metalen gespen. De uitstraling van de Piquadro tassen is uitermate geschikt voor een zakelijke omgeving.  De drie pijlers stijl, functionaliteit en technologie komen continu terug in alle ontwerpen en maken Piquadro een merk om trots op te zijn.

Shop Piquadro laptoptassen op Tas.nl

Tas.nl heeft een ruime collectie Piquadro laptoptassen waardoor er voor zowel dames als heren de ideale laptoptas te vinden is. De laptoptassen worden zorgvuldig afgewerkt en hebben hierdoor een luxe uitstraling. Kies uit de prachtige collectie een tas die volledig aansluit op de persoonlijke wensen en stijl en ervaar zelf de luxe en kwaliteit van een Piquadro laptoptas.