per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Secrid: hoe het begon

Het Nederlandse merk Secrid werd in 2009 opgericht door designerduo Marianne van Sasse van IJsselt en René van Geer. Voordat hun droom van een eigen productlijn uitkwam, hadden zij al meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in het creatieve vak. Jarenlang was het duo met hun eigen ontwerpbureau betrokken bij de ontwikkeling van productinnovaties voor diverse bedrijven, waaronder telecombedrijven en banken. Ook waren Marianne en René betrokken bij de introductie van de Chipper en Chipknip. Hierdoor ontdekten ze al snel dat consumenten geen geschikte portemonnees hadden voor het groeiende aantal pasjes en dat dit tot enige frustratie leidde. Om hierop in te spelen, ontwikkelde het stel in 1997 de Bodycard, een kaarthouder die in Nederland werd geproduceerd. In januari 2009 werd uiteindelijk de eigen productlijn Secrid opgericht. Voor het duo een droom die uitkwam, hoewel niemand had durven dromen dat de ultieme kaarthouder zo’n daverend succes zou worden. De Secrid kaarthouder werd bijna meteen een awardwinnend product, waarna al snel de leren wallets werden geïntroduceerd. Deze stijlvolle en handige wallets werden bekroond met diverse internationale awards. Inmiddels zijn Secrid kaarthouders niet meer uit het straatbeeld weg te denken en verkrijgbaar in meer dan 45 landen.

Slim en stijlvol

De wallets en kaarthouders van Secrid zijn erg handig voor iedereen die niet graag een grote portemonnee in de tas of op zak heeft, maar wel pasjes en geld bij de hand wil hebben. De gewone kaarthouder is gemaakt van aluminium en biedt ruimte aan zes pasjes die door het handige schuifsysteem binnen een handomdraai uit de kaarthouder gehaald kunnen worden. Wie liever toch brief- of muntgeld meeneemt, kan kiezen voor een mini wallet van Secrid. De mini-wallet is gemaakt van leder en heeft een cardprotector als basis. Er is ruimte voor geld, bonnetjes, munten en pasjes. Daarnaast biedt een Secrid wallet RFID protection tegen het uitlezen van kaarten. Zo heb je alles veilig bij de hand zonder een grote portemonnee mee te hoeven nemen.

Shop Secrid wallets en cardprotectors op Tas.nl

Een ruim assortiment Secrid wallets en cardprotectors is verkrijgbaar op Tas.nl. Kies voor een stijlvolle leren mini wallet of een compacte cardprotector en ervaar zelf het gemak van Secrid. Dit moderne accessoire is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen en is hierdoor geschikt voor zowel dames als heren.