per pagina
  • 24
  • 48
  • 96
Sorteren op
  • Best verkocht
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Nieuwe Collectie
  • Sale

Secrid Twin Wallet

In de afgelopen jaren is de inhoud van portemonnees extreem veranderd. Vroeger nam men hoofdzakelijk briefgeld en muntgeld mee in de portemonnee. Deze zijn echter vervangen door allerlei pasjes met ingebouwde chips en antennes. Deze zijn erg handig, maar er zitten natuurlijk wel bepaalde risico’s aan het gebruik van pasjes met privacygevoelige informatie. Om deze privacy te beschermen, is de Secrid cardprotector ontworpen. Deze aluminium pasjeshouder heeft ruimte voor maximaal zes pasjes en beschermt deze tegen buigen, breken en het ongewenst uitlezen van RFID en NFC pasjes. De kaarthouder is verwerkt in diverse designs, waaronder in de Secrid Twin Wallets. Zowel deze Twin Wallet als de andere portemonnees van Secrid worden volledig in Nederland geproduceerd. Het productieproces vindt plaats in een leeratelier in Schiedam en in een sociale werkplaats in Leiden. Hierbij staan kwaliteit, goede arbeidsomstandigheden en milieu centraal.

Extra veel ruimte

De Twin Wallet van Secrid is de ideale oplossing voor het meenemen van veel pasjes. Deze wallet bestaat uit twee aluminium kaarthouders en heeft een omslag van leer. In beide kaarthouders is ruimte voor maximaal zes passen. In de omslag is ruimte voor nog vier extra pasjes, briefgeld, bonnetjes en visitekaartjes. Ondanks de enorme hoeveelheid ruimte is de Twin Wallet compact en in bijna iedere broekzak of tas mee te nemen. 

Shop een Secrid Twin Wallet online op Tas.nl

De handige Secrid Twin Wallet is een must-have voor dames en heren die veel pasjes hebben. Berg de pasjes veilig op in een compacte, stijlvolle wallet van dit innovatieve merk. De Twin Wallets zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor leer met een krokodillenprint of ga voor ‘Recycled’ leer. Door veelvuldig gebruik zullen de leren portemonnees steeds mooier worden. Bekijk zelf deze veelzijdige, functionele portemonnees van Secrid op Tas.nl en bestel een exemplaar naar keuze.